2012. július 20.

Az elnök és emberei, avagy néhány gazda és a Gazda

Parlament, 2012. július 20.
Jakab István, Orbán Viktor, Fazekas Sándor, Budai Gyula, Lázár János és még négy megnyerő úr, akit sajnos nem ismerek. Hálás lennék a segítségért, köszönöm előre is.


Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

3 megjegyzés:

  1. jakab mögött a kijelölt utód: győrffy balázs, igazi univerzális ember: polgármester-képviselő-magoszvezér...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm az információt. Kár lett volna nem megismerni ezt a végtelenül szimpatikus fiatalembert.

      Törlés
    2. Nincs mit, örülök hogy segíthettem! :-)))
      Bár a magyar "elit" bővelkedik az ilyen polihisztorokban, ő azért szép jövő elé néz, ugyanis a fajsúlyosabb (lézer jani-féle) kategóriába tartozik.
      Önéletrajzaiban sosem írja, hogy befejezte volna jogi tanulmányait, az első (és utolsó) valódi munkahelye egy állami láblógató (mellesleg a gazdákat vegzáló) hivatal, innen 26 évesen presbiter lesz egy elöregedő kis faluban, majd 1 évre rá polgármester. A következő évben már megyei, rá két évre országos MAGOSZ alelnök. Rá egy évre pedig, fidesz listáról irány a parlament... Jelenleg ő a "megújult" agrárkamara levajazott elnöke, bár a "demokratikus elnökválasztás" című bohózat még hátra van.
      Egyébként apukája is elképesztően tehetséges: 100%-os vakon gazdálkodik és traktort szerel (lásd: hírtv-s propagandariport) sőt, véletlenül még állami föld pályázatot is nyert. Gondolom, ő már egyenesen pszichokinetikus energiával fog szántani...

      Törlés

Free counter and web stats