2012. augusztus 18.

Terrorelhárítunk és levelezünk


Hajdu János dandártábornok, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója a következő levelet küldte a napokban a méltán népszerű szentkoronaradio.com-nak:

A címzett tehát Ostenburg-Morav(w?)ek Gyula. Az illető, aki 1920-ban különítményeseivel meggyilkolt két újságírót, 1932-ben pedig létrehozta a Magyar Országos Fasiszta Pártot, épp 68 éve halott. Ez persze nem akadálya annak, hogy a szentkoronaradio.com impresszumában főszerkesztőként szerepeljen, és így hivatalos levelek címzettje lehessen belőle. 
Az impresszumban még a következő munkatársakat sorolják fel: Prónay Pál, Héjjas Iván, Budaházy Miklós,Bangha Béla, Szabolcska Mihály, Rózsa Sándor, Sobri Jóska, Savanyú Jóska, Patkó Bandi, Zöld Marci, Bogár (Szabó) Imre, Vidróczki Márton, Marcus Aurelius, Zrínyi Miklós, Dobó István, Hunyadi János, Tormay Cecile, Petrőczi Kata Szidónia, Bethlen Kata, Zrínyi Ilona, Szilágyi Örzsébet. Gondolom, nekik is írt valamennyiüknek a dandártábornok úr, hogy biztos legyen a siker. Különösen Marcus Aurelius válaszát várom izgatottan. (Szilágyi Örzsébet felől viszont nincs kétségem, róla konkrétan tudom, hogy levelét megírta.)
A fentiek nyomán mindenesetre végképp nem értem, hogy a Kurucinfo szerkesztőit miért nem találja az elhárítás évek óta. Hiszen nekik is van hiteles impresszumuk, amelyben fekete-fehéren szerepel, hogy főszerkesztő: Esze Tamás, és minden fontosabb munkatársuk fel van sorolva, többek között Adolf H. Schicklgruber, Orbán V. Győző, Ivan Groznij, Walter von der Vogelweide, Rákay Fülöp, Dow Jones vagy épp Francesco S. Zalasi. Levelet kéne írni nekik is. 

(Hajdu János szépen ívelő karrierjéről egyébként a Több, mint testőr posztban olvashatnak az érdeklődők.) 

A levél innen.

2 megjegyzés:

  1. Nem lehet elolvasni a szkennelt doksit

    VálaszTörlés
  2. Ha rákattintasz, kb. kétszeres méretben jelenik meg. Vagy esetleg itt jobban látható.

    VálaszTörlés

Free counter and web stats