2010. június 15.

The right men in the right place 3.

A vadalmacsutkán kezdett sorozatunk mai részében Hende miniszter új felfedezettjét mutatjuk be egy mai cikk nyomán.


forrás

A lobogókkal övezett úr Tóth Zoltán József, és épp a melbourne-i Magyar Központ összejövetelén tart előadást a Szent Korona-tanról, amelynek jeles szakértője. Nyilván mint ilyen lett a napokban a Honvédelmi Minisztérium helyettes államtitkára. Hiszen ha valamire nagyon szüksége van a „mély szakmai és morális válságban levő honvédségnek” (idézet Hende Csabától, 2010. június 1.), az a Szent Korona-tan.
Tóth Zoltán Józsefnek egy – az Echo Tv Civil Akadémiáján tartott - előadásából napnál világosabban kitűnik, hogy „ha a Szent Korona tulajdonába tesszük a termelő ingatlant (…), akkor egy olyan védelmet adunk magunknak, amely a nemzeti biológiai megmaradás feltételeit adja”; valamint végre megkapjuk a liberalizmus pontos definícióját is: a liberális szabadság nélkülözi az igazságot, az értékeket, így a jogrendet és a közjót is. A liberalizmus igazsága, hogy „mindenki annyit lop, amennyit lehet”.
A mindennapokban azonban alighanem annak az új ismeretnek vehetjük leginkább hasznát, miszerint: a koronajavak köre az állami vagyont öleli fel, amely nem magánosítható. Ide sorolhatók az állami földek, az ásványkincsek vagy a vízvagyon, de akár „a termelő, a magánosok, az önkormányzatok kezében lévő termelésszolgáló ingatlanvagyon”, sőt a lakástulajdon is. Ha pedig a szuverén Szent Korona a legfőbb tulajdonos, az a nemzeti vagyonnak abszolút védelmet jelent.
Már megyek is lemondani a teljesen feleslegessé vált lakásbiztosításomat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Free counter and web stats