2010. szeptember 1.

Több, mint testőr

Van fejlődés: Torgyán – az első Orbán-kormány minisztereként – még a közelebbi és távolabbi rokonságát (testvérét, nászasszonyát, menyét, feleségének unokatestvérét stb.) ültette különböző magas állami pozíciókba. Ezzel szemben Orbán Viktor sokkal nagyobb szociális érzékenységről tett tanúbizonyságot akkor, amikor előbb évfolyam-, gimnáziumi, ill. óvodástársai sorsát egyengette (Simicska, Varga Tamás stb. - legutóbb épp Incze Zsoltot helyeztette az őt méltán megillető pozíciókba, a Szerencsejáték Zrt. felügyelőbizottságába és a Millenáris Kft. ügyvezető igazgatói székébe), most pedig eddigi személyi testőrét, Hajdu Jánost tette meg a Terrorelhárítási Központ főigazgatójának, s ha már, akkor mindjárt dandártábornoki rangban.
Exkluzív értesülésünk szerint a közeljövőben várható az Orbán család szobafestőjének kinevezése a Képzőművészeti Egyetem rektorává.

1 megjegyzés:

  1. Hát ez már minálunk ősi, nemzeti szokás és hagyomány( gyengebbek számára:tradíció), vagy ahogyan fentebb is olvashatjuk, nopotizmus és teszem hozzá szimónia.(Nem tévesztendő össze a szidóniával.)Például Mátyás király,(az igazságos) is megtette Beátrix hét éves unokaöccsét esztergomi érseknek.

    VálaszTörlés

Free counter and web stats